Tuoteryhmät > VESINÄYTTEENOTTIMET: Avo-, pohja- ja jätevesi > Pohjavesi: Bailer - pohjavesinoutimet

pohjavesinäytteenottimet

YKSITTÄISPAKATUT bailer pohjavesinoutimet 

Soveltuvat näytteenottoon 1" -havaintoputkista ja siitä suuremmista pohjavesiputkista ja kaivoista.  ESP bailerit toimivat Suomen olosuhteissa erittäin hyvin. Ne ovat varmatoimisia, sulkeutuvat tiiviisti, jokaisessa yksittäispakatussa baileripussissa on mukana erillinen ns. pullotussuulake ristiin- kontaminaatio vaaran välttämiseksi. Bailerit toimitetaan 24 kappaleen kuljetuslaatikoissa.

 Laskeutuu nopeasti ilman lisäpainoja
PVC-muovia, hyväksytty ympäristönäytteenottoon
 Soveltuu saastuneiden maa-alueiden tutkimiseen, esim. raskasmetallipitoisuudet vedestä
 Noutimet ovat yksittäispakattuja, jolloin näytteenottimen puhtaus on taattu

Yleis Bailer 2'' havaintoputkelle, halkaisija 38 mm, pituus 1 m, V = 1 l

Mini Bailer 1'' havaintoputkelle, halkaisija 18 mm, pituus 1 m, V = 0,2 l

Kertakäyttöinen pohjavesinäytteenotin on erinomainen menetelmä häiriintymättömien vesinäytteiden ottamiseen kaivoista tai pohjavesihavaintoputkista. Bailerit on pakattu 24 kappaleen pakkauksiin. Yksittäin kirkkaisiin suojapusseihin pakatut näytteenottimet säilyvät puhtaina, jolloin ristiinkontaminaation mahdollisuus on minimissään.

Näytteenotto: Bailerin suojapussi poistetaan, jonka jälkeen bailerin yläpäässä olevaan silmukkaan sidotaan naru. Tämän jälkeen bailer lasketaan halutulle näytteenottosyvyydelle ja annetaan seisahtua puoleksi minuutiksi, jolloin näytteenottosylinterissä oleva muovinen kuula on laskeutunut ja sulkenut näytteenottimen tiiviisti. Bailer nostetaan vedestä, jonka jälkeen otetaan pakkauksen mukana tullut muovinen suulake, jolla painetaan näytteenottimen päätä, jolloin muovikuulan sulkema näytteenotin avautuu ja näyte voidaan pullottaa steriilisti. Baileria voidaan käyttää myös useita kymmeniä kertoja samassa kohteessa, kun vain huolehditaan näytteenottimen puhtaasta säilytyksestä.

RST-Bailer, kerrosnäytteenottoon (kts. seuraava valikko )

RST-Baileria käytetään silloin kun halutaan ottaa näyte juuri tietyltä syvyydeltä. Bailer lasketaan haluttuun syvyyteen, jonka jälkeen nostonarua pitkin pudotetaan laukaisupaino. Tällöin bailerin molemmissa päissä olevat kartiomaiset tulpat sulkeutuvat ja näyte on valmis nostettavaksi ylös. Bailerin alemmassa tulpassa on ns. pullotusventtiili.Ota yhteyttä

PUH: 017-5800 818