Optinen happimittari: PROSOLO ODO 

   Happi (optinen ) & lämpötila 

PRO SOLO ODO 

  • ODO: Happi & lämpötila

Erittäin suosittu YSI ODO on päivittynyt ProSolo ODO:ksi jossa on mm. värinäyttö. Liuenneen hapen mittaukseen, käytetään uusinta optista hapen mittaus teknologiaa. Luminesenssiteknologia lyhentää sensorien kalibroinnin ja huollon tarvitsemaa aikaa; kalibrointi on erittäin helppoa ja huollon tarve on keskimäärin vain kerran vuodessa. Nopea kalibrointi ( ilmakalibrointi, anturi kosteaan pyyhkeeseen käärittynä ) ei vaadi kalvojen vaihtoa tai nesteiden kanssa "läträämistä".  Ei ole mitään puhdistettavia elektrodeja tai vaihdettavia liuoksia/ kalvoja. Käytöstä riippuen voi kalibrointi pysyä vakaana jopa vuoden. Optinen teknologia lisää myös DO-tarkkuutta ja eliminoi anturin likaantumisen tavanomaisilla kaasuilla kuten rikkivedyllä. 

ProSOLO on IP 67 suojaluokiteltu; iskunkestävä, näyttö kelluu, se kestää erittäin hyvin pakkasta ja siinä on taustavalaistu näyttö, jossa tulokset on esitetty suurin numeroin. 

Mittari soveltuu erityisen hyvin sekä jätevesien, avovesien, kalanviljelyyn että merialueiden niukkahappisten alueiden kartoittamiseen. Mittari soveltuu oikein hyvin myös kalanviljelyaltaiden happipitoisuuden tarkkailuun. Anturi ei syö/kuluta happea mitatessaan, vaan tuottaa pitkäaikaisesti luotettavaa happidataa erittäin haastavistakin kohteista. Solo tarjoaa laajan mittausalueen (0 - 500 %) erottelukyvyn ollessa 0,1 %.

Paikkakohtaisten mittausdatojen nimeäminen on helppoa ja tulostensiirto onnistuu vaivattomasti USB-portin kautta. Vaativissa talviolosuhteissa Solo on erittäin käyttäjäystävällinen; rakenne kestää hyvin pakkasta, mittarin suuressa värinäytössä on ns. yö-näyttö mahdollisuus (valaistus). Venetyöskentelyssä täysin vesitiiviillä rakenteella, IP-67 iskunkestävyydellä, mittarinäytön kelluvuudella ja miellyttävillä kaapelimateriaaleilla sujuvoitat mittaustyötä merkittävästi.

ProSOLO on paras valinta olipa kyseessä kalatalouden vesitarkkailut, pinta-, pohja-, jäte- tai teollisuuden prosessivedet. Laitteella on 30 pv tyytyväisyystakuu sisältäen palautusoikeuden. Suomessa useita satoja mittareita käytössä! 

Tutustu tarkemmin esitteeseemme ja pyydä tarvittaessa lisätietoja!  

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.