Tuoteryhmät > VEDENLAATU: Käsimittarit, sondit, poijut, kalanviljely, kalibrointiliuokset > PUHDASVESI - käsimittarit > YSI Professional Plus - Quatro: 4 vapaasti valittavaa parametriä

 YSI Professional & quatro

YSI Professional plus & quatro

Vakioantureina lämpötila & johtokyky, joiden lisäksi valittavissa kolme seuraavista parametreistä: happi, pH, ORP, nitraatti*, ammonium*, kloridi*, TDS ja suolaisuus

YSI:n kannettavien mittauslaitteiden Professional-sarja on markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin vedenlaatumittari kentälle ja laboratorioon. PRO-sarja on suunnattu kenttämittauksen ammattimaiseen käyttöön; laite on täysin vedenpitävä (IP-67) ja iskunkestävä, lisäksi näyttö on kelluva. Vaihdettavia kaapeleita on 1-, 4-, 10-, 20- ja 30-metrin pituisina. Mittari kestää erittäin hyvin pakkasta ja siinä on valittavissa ns. yönäyttötoiminto hämärän aikana työskentelyyn. Anturin halkaisija on 42mm, joten soveltuu myös 2"-pohjavesiputkien mittaamiseen.

Mittauspisteiden tunnistetietojen tallentaminen (100 kansiota & 5000 mittausta muistiin) ja esiasettelu/mittauspisteiden nimeäminen (esim. Hp 67) on vaivatonta ja nopeaa, samoin tulosten lukeminen ja selaaminen. Valitse mittaustarpeisiisi parhaiten soveltuvat sensorit ja sopiva kaapelinpituus - erittäin kustannustehokkaaseen hintaan. Mittarilla on 3 vuoden takuu ja mittausantureilla 1 vuoden takuu.

Professional Plus on paras valinta olipa kyseessä pinta-, pohja-, jäte- tai teollisuuden prosessivedet ja sillä on 30 pv tyytyväisyystakuu - täydellä palautusoikeudella.

* Ammonium-, nitraatti- ja kloridisensorit VAIN puhtaille ja pintavesille.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.