jätevedet - käsimittarit

YSI professional plus

YSI Professional plus vaativaan käyttöön 

YSI:n kannettavien mittauslaitteiden Professional-sarja on markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin vedenlaatumittari kentälle ja laboratorioon. PRO-sarja on täysin vedenpitävä (IP-67) ja iskunkestävä, lisäksi näyttö on vedessä kelluva. Vaihdettavia kaapeleita on 1, 4,10, 20 ja 30 metrin pituisina. Mittari kestää erittäin hyvin pakkasta ja siinä on valittavissa ns. yö-näyttönäppäin hämärän aikana työskentelyyn. Mittauspisteiden tunnistetietojen tallentaminen (100 kansiota & 5000 mittausta muistiin) ja esiasettelu/mittauspisteiden nimeäminen (esim. Hp 67) on vaivatonta ja nopeaa, samoin tulosten lukeminen ja selaaminen. Valitse mittaustarpeisiisi parhaiten soveltuvat sensorit ja sopiva kaapelinpituus - erittäin kustannustehokkaaseen hintaan. Mittarilla on 3-vuoden takuu ja mittausantureilla 1-vuoden takuu.

Professional Plus on paras valinta olipa kyseessä pinta-, pohja-, jäte- tai teollisuuden prosessivedet ja sillä on 30 pv tyytyväisyystakuu.

*Ammonium-, nitraatti- ja kloridisensorit VAIN puhtaille ja pintavesille

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.