Online-Monitorointiasemat

Tarjoamme automaattimittausasemat, jotka mittaavat virtaamat ja vedenlaatua jatkuvasti ja lähettävät tietoa suoraan tietopalveluumme. Toimitamme helpon ja vaivattoman tietopalvelun, jossa hoidamme laitteiden asennuksen ja ylläpidon sekä toimitamme mittaustuloksia reaaliaikaisesti tai kuukausittain.

Virtaaman online-monitorointi

Kiinteällä Doppler-tutkaan perustuvalla mittausasemalla pystymme mittaamaan virtaamat jatkuvasti ja etänä, sekä seuraamaan tilannetta reaaliaikaisesti internetin kautta.

Sommer Messtechnikin kehittämä RQ-30-mittausasema mittaa veden nopeuden ja pinnankorkeuden. Mittauspaikkakohtaisella kalibrointimallilla saadaan laskettua virtaaman määrä. Nopeusmittauksen vuoksi tulokset ovat luotettavampia kuin pelkästään veden tasosta laskettu virtaama-arvo.

RQ-30 mittaa ilman vesikontaktia joen virtaaman ja virtausnopeuden. Ahtojäät ja muut kevättulvan aikana veden mukana kulkeutuvat roskat eivät riko instrumentointia eivätkä vaikuta mittaustulokseen. Tarjoamme helpon ja vaivattoman tietopalvelun, jossa hoidamme laitteiden asennuksen ja ylläpidon sekä toimitamme mittaustuloksia reaaliaikaisesti tai kuukausittain. 

Ota yhteyttä