Tuoteryhmät > LÄMPÖTILAN MITTAUKSET: vedet > RBR Solo, CTD-tarkkuus

RBR solo3_T

lämpötilan mittaukseen

RBR solo3_T

RBR Solo3_T on kompakti, kevyt ja käyttäjäystävällinen yksikanavainen loggeri. Solon avulla suoriudut lämpötilanmittausohjelmastasi joustavasti ja nopeasti (mittausnopeus 2 Hz) mittaustulosten tallentuessa loggerin laajaan muistiin. Laitteeseen on saatavissa lisävirtalähde pidennettyjä mittausjaksoja varten ja nopea USB-yhteys mittaustulosten siirtämiseksi. Lämpötilan mittaus tapahtuu tarkkuudella  ±0.002°C. 

RBR:n Solo3_T mahdollistaa mittausohjelman optimoinnin niin ankkuroiduissa kuin vaaka- tai pystyprofilointikohteissa. Suuren muistikapasiteetin ja nopean tietojen lataamisominaisuuden ansiosta laitetta voidaan käyttää pitkäjaksoisissakin mittauksissa, vaikka näytteenottotiheys olisi korkea. Loggerin pieni koko ja virtaviivainen muotoilu tekevät siitä ihanteellisen sekä matalien että syvien vesikolumnien mittauksiin (max. syvyys 1700 m). Ainutkertainen lämpötila-anturin kärkiosan suunnittelu vähentää vasteaikaa. Äskettäin suunniteltu mikropiiristö parantaa signaalin vahvuutta, vähentää virrankulutusta sekä mahdollistaa tiheämmän näytteenottovälin. Erinomainen kosteuden kuivaajapidike on helppokäyttöinen ja vaivattomasti vaihdettavissa ennen kutakin näytteenottokokonaisuutta. 

RBR Solo3_T on yksi joustavimmista yksikanavaisista RBR:n loggereista. Ja kuten kaikissa RBR:n instrumenteissa, kalibrointikertoimet on tallennettu loggeriin. Mittaustiedostojen siirto Matlabiin™, Exceliin™ tai tekstitiedostoihin mahdollistaa tulosten yksinkertaisen ja helpon jälkikäsittelyn.