Level vent 3250

ilmanpainekompensoitu pinnankorkeus- ja lämpötilaloggeri  

Solinst Level vent 3250; suositun leveloggerin päivitetty versio

Solinstin LevelVent on suositun Levelogger Edgen päivitetty versio. LevelVent loggerin kokoonpano on valmiiksi ilmanpainekompensoitu, jonka ansiosta mittaustulokset ovat jopa 2x tarkemmat kuin perinteisellä Leveloggerilla. LevelVent -malliin on asennettu vettähylkivät kalvot, joka takaa sen, että ilmastoitu putki säilyy kuivana. Loggerin koko ø 22 x 178mm.

LevelVentin paristo kestää jopa 10 vuotta (mittausfrekvenssi 1/min) ja laitteella on kolmen (3) vuoden takuu. Logger on erittäin kestävä ja se on yhteensopiva kaikkien Solinstin tiedonsiirtojärjestelmien kanssa. LevelVentin ohjelmointi ja mittaustietojen reaaliaikainen seuranta sekä lataus on mahdollista Solinstin Levelogger sovellusta käyttäen. Tarvittava yhteys muodostetaan Bluetooth teknologian avulla. LevelVent on yhdistettävissä DataGrabberiin, joka on kenttäkäyttöön valmis mittaustulosten siirtolaite. Grabberin avulla siirrät mittaustulokset USB-tikulle yhdellä napin painalluksella. 

LevelVent kaapelipituudet on räätälöitävissä aina 150 m pituuteen saakka, vakiopituisista kaapeleista pisin on 30 m. Kaapeleissa on mukana paitsi kommunikaatiojohdot, myös koko pituudelta ilmastusputket. Kaapeleista on siis mahdollista saada suora lukuyhteys loggerin ja havaintoputken suojakuvun väille. Kaapeleiden kiinnittäminen LevelVent loggeriin ja kaivon suojakupuun onnistuu helposti ja turvallisesti.