Tuoteryhmät > SEDIMENTTINÄYTTEENOTTIMET > Koville sedimenteille: Ponar

sedimenttinoudin  9,8 kg

ERITTÄIN VARMATOIMINEN  -  EI HEIJAA VIRTAUSTEN MUKANA                        -  HYVIN SUOSITTU MALLI YLEISSEDIMENTTINOUTIMEKSI

Ponar-noudin 9,8 kg

soveltuu hyvin talvinäytteenottoon

Ponar on itsesulkeutuva noudin, jossa käytetään patentoitua, jousitoimista Pinch-Pin-laukaisinta. Noudin laukeaa, kun se saavuttaa pohjan ja noutimen nostoköysi löystyy. 

Erittäin suosittu noudin otettaessa näytettä melko kovista pohjista (esim. hiekka, sora tai savi) sekä järvi- tai merivesistä. Tukevarakenteiset saranat ja saranatappi kestävät tuhansien näytteenottokertojen iskut. Kauhat on saranoitu keskeltä. Noutimen tunkeutuma on hyvä, eikä se juurikaan sekoita näytettä. Kauhoihin kiinnitetty huuli poistaa kivet, jotka estäisivät noutimen täydellisen sulkeutumisen. Irrotettavat sivulevyt estävät näytteen leviämisen kauhojen sulkeutuessa. Kauhojen päällä on irrotettavat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut verkot (583 mikronia), jotka laskevat veden virtaamaan noutimen läpi noudinta laskettaessa. Tämä pienentää noutimen edellä kulkevaa aaltoa ja pohjan sekoittumista. Verkkojen päällä on neopreeniläpät, jotka avautuvat laskettaessa ja sulkeutuvat noudinta nostettaessa, jolloin näytettä ei huuhtoudu pois.

  • Savi- ja sorapohjille sekä kovapintaisille sedimenteille
  • Kestää kohtuullista veden virtausnopeutta, ei lähde "heijaamaan "
  • Tilavuus: "Pikku-Ponar" 2400 ml ja Standard 8200 ml
  • Kauhat ja kauhojen huuli ruostumatonta terästä
  • Puhdistusta varten helposti irrotettava verkko ruostumatonta terästä
  • Automaattinen Pinch-Pin™ -laukaisin

TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA

Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818