YSI PR0 1020 - käsimittari

Happi, pH tai ORP + lämpötila

YSI PRO 1020

YSI-sarjan tukevatekoinen ja luotettava YSI Pro1020 vedenlaatumittari jäte-, pohja- ja avovesien vedenlaadun seurantaan. Mittari kompensoi automaattisesti liuenneen hapen lukemat suolapitoisuuden muuttuessa. Käyttäjän kentällä vaihdettavissa olevat happi-anturit ja kaapelit,  sekä yksinkertainen happi-kalibrointi tekevät mittarista erittäin helppokäyttöisen. Jämerä käsimittari, jonka parhaita ominaisuuksia ovat mm. tarkat ja nopeat mittaustulokset, yövalaistu näyttö, iskunkestävyys, kelluvuus (IP 67) ja hyvä pakkasenkesto. Tällä laitteella onnistut monivuotisessa näytteenotossa, jopa kaikkein ankarimmissa kenttäolosuhteissa. Nopea anturin vasteaika mahdollistaa nopeat näytteenottorutiinit.

Kaksi vaihtoehtoa näytölle ja muistille:
a) ProfessionalPlus -näyttö: Laajat tulostenkäsittelymahdollisuudet PC:lle. Sisältää EcoWatch- tulostenkäsittelyohjelman. Muistin koko on 5000 mittauspistettä.

B) 1020 perusnäyttö: Ei tulosten käsittely/siirtomahdollisuutta PC:lle. Muistin koko on 50 mittauspistettä, edullisempi, perustyöskentelyyn sopiva mittari.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.


TÄMÄ TUOTE MYÖS VUOKRATTAVISSA
alk. 250€ / viikko +alv

Ota yhteyttä

PUH. 017- 5800 818