Tuoteryhmät > VEDENLAATU: Käsimittarit, sondit, poijut, kalanviljely, kalibrointiliuokset > SONDIT- pitkäaikaisseuranta vedenlaaduille: CTD, poijut, AUV

vedenlaadun pitkäaikaisseuranta, tulokset valvomoon tai sisäiseen muistiin

vedenlaadun pitkäaikaiseen seurantaan

Vedenlaatua monitoroidessa on jatkuvatoimisista mittauksista tullut tärkeä osa vesistöjen tilan online -seurantaa. Harvakseltaan tapahtuvan näytteenoton rinnalla jatkuvatoimisilla antureilla kerätty tieto nostaa esille laadunvaihtelut lyhenkin aikajakson sisällä. Sondien/poijujen tuottaman tiedon avulla on helpompi tunnistaa syy-seuraussuhteita erilaisissa mittausympäristöissä. Olipa kyseessä ympärivuotinen tai jatkuva tarkkailu tai asetettuihin hälytysrajoihin perustuva mittaus, online tiedonsiirto (GSM/GPRS) on nykypäivänä hyvin suosittua ja kustannustehokasta.

Laajasta laitevalikoimastamme löydät varman vaihtoehdon mittaustarpeeseenne. Avustamme oikean kokoonpanon löytymisessä ja tarpeen mukaan myös laitteiden asentamisessa varsinaiseen mittausympäristöön "avaimet käteen" -periaatteella. GWM-Engineering on tarjonnut jo kymmenen vuoden ajan myös vuokraus- ja leasing-vaihtoehdon.

Kysy meiltä, kun tarvitset tietoa jatkuvatoimisesta mittaamisesta.

Maahantuoja: GWM-Engineering Oy toimii Suomessa ja Baltian maissa YSI/SonTek tuoteperheen virallisena maahantuojana. Tarjoamme Teille laajat huolto- ja kalibrointipalvelut. Tarvittaessa meillä on yleisimpiin malleihin ns. back-up-laitteistot saatavilla huollon ajaksi.


Ota yhteyttä

PUH. 017-5800 818